jueves, 31 de julio de 2008

L’últim dia pels nens i nenes de juliol

Avui ha sigut l’últim dia d’esplai pels nens i nenes que no vindran a l’agost.
Ha sigut un dia ple d’emocions, alegres i un mica tristes perquè per molts nens ja s’acaba l’esplai, i els monitors també trobarem a faltar a tots aquest nens i nenes que demà no vindran

Hem fet una festa amb moltes actuacions aquest nens estan fets uns artistes, ens hem rigut molt.També hem tingut la visita de Indiana Jones i el Dr. Boig.




Tots els monitors/es desitgem que aquest dies hagin sigut divertits, que esteu contents d’haver vingut al casal, I que l’any que ve repetiu. El més important per nosaltres es que esteu contents!
El blogg estarà obert fins a l’agost pels nens que segueixen, i pels nens que comencen les vacances també ens podran dir alguna cosa.

Esperem que el cd de record que hem repartit hagi agradat, així podreu recordar el que es va fer al casal d’estiu. El cd es pot veure a l'ordinador.
Els nens que no van venir l’últim dia, podeu passar a buscar el cd al casal al mateix horari que feien els nens al juliol, menys els dies 8 i 12 d'agost que marxem d'excursió.Sinó podeu anar a buscar el cd, a partir de setembre per les tardes a la ludoteca. Si algú ha tingut algun problema amb el cd podeu deixar un comentari aquí.

De part de tots els monitors/es moltes gràcies per col•laborar i ajudar a millorar la nostra feina.

Bones vacances!!!!!

No hay comentarios: